AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı birinden korkmak

Kahve falında yabancı birinden korkmak

Kahve falında yabancı birinden korkmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, ömür boyu devam edeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulur.

Kahve falında yabancı birinden korkmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak markasını duyuracağına, geçim kolaylığı içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı birinden korkmak gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çıkmaza düşeceğine delalettir.

Kahve falında deliden korkmak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalet eder.

Kahve falında çok korkmak ve ağlamak işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve giren hırsızdan korkmak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret eder.

Kahve falında asansörden korkmak kendisini yıpratacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böcekten korkmak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adamdan korkmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir