AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcekten korkmak

Kahve falında böcekten korkmak

Kahve falında böcekten korkmak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, isabetli adımlar atacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, getirisinden daha fazla olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böcekten korkmak gördüyseniz:

  • Enejinizi yaratıcı gücünüzü kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz.

Kahve falında böcek görüp korkmak ruhuna hayrat yapılacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında böceklerden korkmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına yorulur.

Kahve falında hamam böceğinden korkmak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında böcekten korkmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinden korkmak isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında doğurmaktan korkmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında balıktan korkmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ticarete adım atacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekten korkmak gayretlerinin ödüllendirileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir