AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir adamı görmek

Kahve falında yabancı bir adamı görmek

Kahve falında yabancı bir adamı görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında yabancı bir adamı gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar veya konularda yavaşlama görülebilir.

Kahve falında yabancı bir adamın öldüğünü görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı adamı öpmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adamı görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı adamın arabasına binmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin adamın babasını görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına yorulur.

Kahve falında ölü adamı diri görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş devlet adamı görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir