AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü adamı diri görmek

Kahve falında ölü adamı diri görmek

Kahve falında ölü adamı diri görmek gelirinin çoğalacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, takdir edilen kişi olacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü adamı diri gördüyseniz:

  • Sürekli ertelenen veya durma noktasına gelen konular hız kazanabilir.

Kahve falında ölü adamı diri görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş adamı diri görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ve diri görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü diri ve hasta görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kişiyi diri görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına işarettir.

Kahve falında ölü diri görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün diri olduğunu görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, muradın yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir