AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yabanciyi öpmek

Kahve falında bir yabanciyi öpmek

Kahve falında bir yabanciyi öpmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir yabanciyi öpmek gördüyseniz:

  • Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Kahve falında bir yabanciyi öpmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaban tavuğu yakalamak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaban arısı öldürmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabanci bir erkekle dans etmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yaban domuzu görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaban gülü görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yaban kazı tutmak refaha erileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban hayvanları görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir