AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban keçisi görmek

Kahve falında yaban keçisi görmek

Kahve falında yaban keçisi görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, yeni kapılar açılacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yaban keçisi gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeylere şans tanımalı ya da yer açmalısınız.

Kahve falında yaban keçisi yakalamak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında yaban keçisi görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, aile işlerinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaban geyiği görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaban koyunu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yabanci meyve yemek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaban atı görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, işlerin de yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında yaban çileği görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir