AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban kazı görmek

Kahve falında yaban kazı görmek

Kahve falında yaban kazı görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaban kazı gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlarınız olabilir.

Kahve falında yaban kazı tutmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yaban kazı yakalamak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulur.

Kahve falında yaban kazı görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına inanılır.

Kahve falında yaban domuzu öldürmek sevdiğine kavuşacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yaban kuşu görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yaban domuzu görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine yorulur.

Kahve falında yaban kurt görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban mersini toplamak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir