AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban hurması görmek

Kahve falında yaban hurması görmek

Kahve falında yaban hurması görmek halinin iyi olduğuna, rakiplerin üzüleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, zor günlerden geçeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaban hurması gördüyseniz:

  • Şimdilik sabırlı olmalısınız.

Kahve falında yaban hurması görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabanci bir erkekle dans etmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında yaban gülü görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaban domuzu görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına delalettir.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban çileği görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yaban kaz görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, çok günah işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yaban geyiği görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir