AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban güvercini görmek

Kahve falında yaban güvercini görmek

Kahve falında yaban güvercini görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yaban güvercini gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemelerin sizi mutlu edip etmeyeceği konusunda kafanızda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında yaban güvercini görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban kaz görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yaban domuzu görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan yaban ördeği görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya yorulmaktadır.

Kahve falında yabanci meyve yemek cebinden parasının eksilmeyeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında yaban arı görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Kahve falında yaban kazı görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında yabana kuşu görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir