AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban domuzu görmek

Kahve falında yaban domuzu görmek

Kahve falında yaban domuzu görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yaban domuzu gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Kahve falında yaban domuzu avlamak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında siyah yaban domuzu görmek yaşamının tadını çıkaracağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban domuzu öldürmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru yaban domuzu görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kısmetinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında yaban domuz görmek onları tebrik edeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yaban domuzu görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yaban domuzundan kaçmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaban domuzu yavrusu görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir