AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban kurt görmek

Kahve falında yaban kurt görmek

Kahve falında yaban kurt görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, can sıkıntısının geçeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yaban kurt gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında yaban kurdu görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yaban kurt görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan yaban ördeği görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Kahve falında yaban güvercini görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaban keçisi görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabanci bir erkekle iliskiye girmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaban çileği yemek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaban köpeği görmek malının da eksilmeyeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir