AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban kaz görmek

Kahve falında yaban kaz görmek

Kahve falında yaban kaz görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kolaylık elde edeceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, spor yapmaya başlanılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalettir.

Kahve falında yaban kaz gördüyseniz:

  • Uzakta oturan yakınlarınızdan iyi haberler alabilirsiniz.

Kahve falında yaban kaz görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yaban gülü görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında yaban ördeği tutmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yaban domuzu öldürmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaban arısı görmek onlara hayrının dokunacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaban ördeği görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, zorlukların giderileceğine alamet eder.

Kahve falında yaban domuzundan kaçmak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, verdiği sözleri tutacağına inanılır.

Kahve falında yaban kuşu görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir