AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban domuzundan kaçmak

Kahve falında yaban domuzundan kaçmak

Kahve falında yaban domuzundan kaçmak ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bereketli işler yapılacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaban domuzundan kaçmak gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Kahve falında yaban domuzundan kaçmak hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında yaban domuzu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaban domuzu avlamak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulur.

Kahve falında yaban domuzu öldürmek kendisine uğur getireceğine, büyük bir mala sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru yaban domuzu görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında yaban domuz görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yaban domuzu yavrusu görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, bol rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yaban domuzu görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir