AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban gülü görmek

Kahve falında yaban gülü görmek

Kahve falında yaban gülü görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaban gülü gördüyseniz:

  • Yakında meydana gelecek olaylar yapısal değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında yaban gülü görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban ördeği görmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaban mersini yemek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaban hayvanları görmek yokluk çekmeyeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında yaban armudu görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaban tavuğu görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yaban kazı yakalamak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yabanci asker görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, işlerinin karışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir