AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban geyiği görmek

Kahve falında yaban geyiği görmek

Kahve falında yaban geyiği görmek memur ise terfi edeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yaban geyiği gördüyseniz:

  • Ne kadar az girişimci veya müdahaleci olursanız o kadar rahat edersiniz.

Kahve falında yaban geyiği görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban kuşu görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaban armudu görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işveren koltuğunda oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabanci bir erkekle iliskiye girmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yabanci biriyle öpüşmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yaban çileği yemek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalet eder.

Kahve falında yavru yaban domuzu görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban domuzu avlamak maddi konularda kayıplar olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir