AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurulup ölmek

Kahve falında vurulup ölmek

Kahve falında vurulup ölmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, yarardan çok zarar getireceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, talihinizin artacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vurulup ölmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendilerini ispat etme veya belli konulara ne kadar kanalize olduklarını gösterme konusunda uçuk fikirlerle donatılmış olabilirler.

Kahve falında vurulup ölmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulur.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek yüzün güleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin vurularak öldüğünü görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vurularak öldürülmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işarettir.

Kahve falında başından vurularak ölmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulup ölmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir