AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurularak öldürülmek

Kahve falında vurularak öldürülmek

Kahve falında vurularak öldürülmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, saygın biri haline geleceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında vurularak öldürülmek gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şekilde yaşamıyorsanız, yaşam tarzınızda gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında vurularak ölmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vurularak öldürülmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına alamet eder.

Kahve falında silahla vurularak ölmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, mallarının eksileceğine inanılır.

Kahve falında silahla vurularak öldürülmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir