AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin vurularak öldüğünü görmek

Kahve falında birinin vurularak öldüğünü görmek

Kahve falında birinin vurularak öldüğünü görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, gururlandıracak işler yapacağına, işlerin açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin vurularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, tökezlemenizi sağlayan basit sorunlarla da artık yüzleşebilirsiniz.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek kariyer edineceğine, doğru olanı seçeceğine inanılır.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek kazancının daha da artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında vurularak öldüğünü görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, inancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vurularak öldürülmek bolluk ve berekete kavuşacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulup ölmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir