AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından vurularak ölmek

Kahve falında başından vurularak ölmek

Kahve falında başından vurularak ölmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında başından vurularak ölmek gördüyseniz:

  • Duygusal nedenler yapılması gerekenleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında başından vurularak ölmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında vurularak öldüğünü görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalettir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, gözyaşının kuruyacağına işarettir.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında vurularak ölmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulup ölmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir