AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla vurulup ölmek

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek içine büyük bir huzurun dolacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda size faydası olabilecek kişilerle vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayla vurulan birini görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan vurularak ölmek ümitlerinin son bulacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin vurularak öldüğünü görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında başından vurularak ölmek verimliliğinin artacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla vurularak öldürülmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında vurulup ölmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir