AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurularak ölmek

Kahve falında vurularak ölmek

Kahve falında vurularak ölmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sıkıntıların artacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yüksek bir makamı olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vurularak ölmek gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri veya ele geçen bilgileri deşifre etmek zor olabilir.

Kahve falında vurularak öldürülmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalettir.

Kahve falında silahla vurularak ölmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek gönlünce bir yaşamı olacağına, moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında vurulup ölmek ortaya bazı projeler koyacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet eder.

Kahve falında kafadan vurularak ölmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında başından vurularak ölmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek mutluluğunun artacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir