AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuttan kıl koparmak

Kahve falında vücuttan kıl koparmak

Kahve falında vücuttan kıl koparmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında vücuttan kıl koparmak gördüyseniz:

  • Düşüncesiz davranışlara eğilimlisiniz.

Kahve falında vücudunda kıl koparmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda kıl temizlemek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta beyaz kıl görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında tüm vücudu kıllı görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında birinin vücudunda kıl görmek belalı insanlara denk geleceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kıl aldırmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunun kıllanmasını görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudundan kıl kesmek istediği gibi yaşayacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir