AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi vücudunu kıllı görmek

Kahve falında kendi vücudunu kıllı görmek

Kahve falında kendi vücudunu kıllı görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, ailesinin de büyük olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, fal sahibinin kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında kendi vücudunu kıllı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi anlaması zaman alabilir veya hiçbir şekilde odaklanamayabilirler.

Kahve falında kıllı kadın vücudu görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu kıllı bayan görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalettir.

Kahve falında vücutta kıllanma görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işinden ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kıl çekmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün vücudu kıllı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında başkasının vücudunda kıl görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, ilim irfan öğreneceğine yorulur.

Kahve falında vücuttan kıl temizlemek çok büyük bir sevinç duyulacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına inanılır.

Kahve falında vücudu kıllı görmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir