AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuttan iltihap aktığını görmek

Kahve falında vücuttan iltihap aktığını görmek

Kahve falında vücuttan iltihap aktığını görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, kazancının ilk önce azalacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuttan iltihap aktığını gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı deneyin.

Kahve falında vücuttan iltihap aktığını görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağından iltihap aktığını görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında iltihap aktığını görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına işaret eder.

Kahve falında göbek deliğinden iltihap aktığını görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kulağından iltihap aktığını görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında gözünden iltihap aktığını görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden iltihap aktığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iltihap akması görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir