AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan irin aktığını görmek

Kahve falında vücudundan irin aktığını görmek

Kahve falında vücudundan irin aktığını görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudundan irin aktığını gördüyseniz:

  • Yeni işlerinizde, planlarınızda veya düzenlemelerde eski sistemde veya modelle ilerlemeniz sorun yaratabilir.

Kahve falında vücuttan irin aktığını görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında vücudundan irin aktığını görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaktan irin aktığını görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünden irin aktığını görmek birçok iş teklifi alınacağına, eşlerin ayrılacağına delalettir.

Kahve falında dizinden irin aktığını görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kolundan irin aktığını görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında burnundan irin aktığını görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden irin aktığını görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir