AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan kan aktığını görmek

Kahve falında vücudundan kan aktığını görmek

Kahve falında vücudundan kan aktığını görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında vücudundan kan aktığını gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Kahve falında vücudundan kan aktığını görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi vücudundan kan aktığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kan aktığını görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına yorulur.

Kahve falında vücudundan irin aktığını görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücuttan iltihap aktığını görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan irin aktığını görmek aydınlanacağına, kişinin fena halde yanılacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan kan aktığını görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kan aktığını görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir