AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuttan ateş çıktığını görmek

Kahve falında vücuttan ateş çıktığını görmek

Kahve falında vücuttan ateş çıktığını görmek kazancın yetmez olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin hafifleyeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında vücuttan ateş çıktığını gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında vücuttan ateş çıktığını görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda ateş görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda ben çıktığını görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda çiçek çıktığını görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda sivilceler çıktığını görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda su çiçeği çıktığını görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında vücuttan kurt çıktığını görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir