AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda su çiçeği çıktığını görmek

Kahve falında vücudunda su çiçeği çıktığını görmek

Kahve falında vücudunda su çiçeği çıktığını görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, parasının ve malının çoğalacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda su çiçeği çıktığını gördüyseniz:

  • Kuralına göre oynamayan ya da belli ilkelerin ya da yöntemlerin dışına çıkan kişi, grup veya kurumlar yorucu bir sürece işaret ediyor.

Kahve falında vücudunda su çiçeği çıktığını görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda çiçek çıktığını görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudundan su çıktığını görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda su çiçeği görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında su çiçeği çıktığını görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudundan örümcek çıktığını görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, kime danışacağını bilemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, her zaman çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda ben çıktığını görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir