AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda çiçek çıktığını görmek

Kahve falında vücudunda çiçek çıktığını görmek

Kahve falında vücudunda çiçek çıktığını görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kısmetli kapıların açılacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda çiçek çıktığını gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Kahve falında vücudunda su çiçeği çıktığını görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda çiçek çıktığını görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan su çıktığını görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan örümcek çıktığını görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda et beni çıktığını görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücuttan solucan çıktığını görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, saygınlık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında vücuttan böcek çıktığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir