AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda ateş görmek

Kahve falında vücudunda ateş görmek

Kahve falında vücudunda ateş görmek manevi olarak da yıpranacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, suç işleyeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, darlık içine düşeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda ateş gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki ilişkilerde üstlerinizle küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında vücuttan ateş çıktığını görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda ateş görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında vücudunu mor görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda beze görmek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunu görmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına yorulur.

Kahve falında vücutta solucan görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta böcekler görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda arı görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir