AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuttan kurt çıktığını görmek

Kahve falında vücuttan kurt çıktığını görmek

Kahve falında vücuttan kurt çıktığını görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında vücuttan kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Kendi yollarında ilerleme konusunda ısrarcı olan kişilerle baş edebilmek için bazı bilgiler edinmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında vücuttan kurt çıktığını görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında vücudundan kurtçuk çıktığını görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalettir.

Kahve falında vücuttan böcek çıktığını görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudundan saç çıktığını görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan ateş çıktığını görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda kıl çıktığını görmek kalbinin küt küt edeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına işaret eder.

Kahve falında vücudundan böcek çıktığını görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir