AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek

Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek

Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudundan kir çıktığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi bazı konularda engellemek isteyebilir.

Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında vücudunun kirlendiğini görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında vücuttan kir çıkarmak endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında vücut kiri görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda kir görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında vücutta kir görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, karamsarlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudundan kir çıkarmak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda kir çıkarmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir