AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi vücudunu kesmek

Kahve falında kendi vücudunu kesmek

Kahve falında kendi vücudunu kesmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi vücudunu kesmek gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerde olma olasılığınız var.

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sürekli tartışacağına alamet eder.

Kahve falında vücudundaki kılları kesmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunu kesmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında vücut kılı kesmek tartışmalı bir işe girileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında vücudundan kıl kesmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi vücudunu kesmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu kesmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir