AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu kesmek

Kahve falında vücudu kesmek

Kahve falında vücudu kesmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudu kesmek gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Kahve falında vücut kılı kesmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudundaki kılları kesmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunu kesmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında vücudundan kıl kesmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, huzurlu bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında kendi vücudunu kesmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu kesmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine işarettir.

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir