AnaSayfa / Genel / Kahve falında ur görmek

Kahve falında ur görmek

Kahve falında ur görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ur gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ya da iş hayatınızda ilerleme biçiminiz konusunda duygularınız değişebilir.

Kahve falında yo urt görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında urfayı görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sıkılacağı bir haber almaya işaret eder.

Kahve falında memede ur görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında urfa balıklı gölü görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyinde ur görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda ur görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında urfadaki balıklı gölü görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kafada ur görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir