AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük siğil görmek

Kahve falında büyük siğil görmek

Kahve falında büyük siğil görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında büyük siğil gördüyseniz:

  • Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir.

Kahve falında büyük siğil görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Kahve falında kafada siğil görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerde siğil görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde siğil çıktığını görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında elde siğil görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerinde siğil görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kolda siğil görmek yeni planlar yapacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında parmakta siğil görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir