AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar ektiğini görmek

Kahve falında mantar ektiğini görmek

Kahve falında mantar ektiğini görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantar ektiğini gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Kahve falında mantar ektiğini görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tütün ektiğini görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında pamuk ektiğini görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında nohut ektiğini görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, borçların artacağına alamet eder.

Kahve falında köpek eğittiğini görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, sıkıntının, derdin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ek sıkışmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patates ekildiğini görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında çiçek ektiğini görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir