AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar dikmek

Kahve falında mantar dikmek

Kahve falında mantar dikmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, borç ödemeye, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, helal kazanca sahip olunacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında mantar dikmek gördüyseniz:

  • Şans durumunz da sürekli değildir.

Kahve falında mantar dikmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk mantarı görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan mantar toplamak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına işarettir.

Kahve falında dağda mantar görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük mantar toplamak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında mantar yemeği yapmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında mantar yarası görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta mantar çıktığını görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, düşmanlarla beraber oturmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir