AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara mantar görmek

Kahve falında kara mantar görmek

Kahve falında kara mantar görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, küs kimselerin barışacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kara mantar gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarfetmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Kahve falında kara mantar görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirsiz mantar toplamak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz mantar toplamak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında mantar dikmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah mantar görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında mantar yetiştirmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine delalettir.

Kahve falında mantarı görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda mantar çıktığını görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir