AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta diken görmek

Kahve falında vücutta diken görmek

Kahve falında vücutta diken görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, borçları varsa ödeyeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında vücutta diken gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak veya ilişkilerinizi güçlendirmek için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında vücudundan diken çıkarmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında vücuttan diken çıkarmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta diken görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil diken görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında diken batmak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında elindeki dikeni çıkarmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zor günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük diken görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına işarettir.

Kahve falında batan dikeni çıkartmak uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir