AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları olmayan kadın görmek

Kahve falında bacakları olmayan kadın görmek

Kahve falında bacakları olmayan kadın görmek ticaretinin genişleyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakları olmayan kadın gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin.

Kahve falında bacakları olmayan kadın görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Kahve falında kadın bacağı ellemek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaksız kadın görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kadın bacağı okşamak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında kıllı kadın bacağı görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet eder.

Kahve falında kadının bacaklarını kıllı görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek işini büyüteceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir