AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutsuz kafa görmek

Kahve falında vücutsuz kafa görmek

Kahve falında vücutsuz kafa görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında vücutsuz kafa gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Kahve falında vücutsuz kafa görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalet eder.

Kahve falında kafası insan vücudu yılan görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunu kılsız görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi vücudunu görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda küf görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında insan vücudunda yara görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kötü günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda ciban görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta kuran yazısı görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir