AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda küf görmek

Kahve falında vücudunda küf görmek

Kahve falında vücudunda küf görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda küf gördüyseniz:

  • İlişkilerin ya da bağlantıların yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında vücudunda küf görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü para görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında küflenmis peynir yemek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında küflü ceviz görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küf mantarı görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflü tabak görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine rivayet eder.

Kahve falında küflenmiş eşya görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, maddi güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir