AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta kuran yazısı görmek

Kahve falında vücutta kuran yazısı görmek

Kahve falında vücutta kuran yazısı görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta kuran yazısı gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız ya da en azından gereksiz göreceğiniz misafirleriniz olabilir veya dışarıda birilerini ağırlamak için aşırı masrafa girebilirsiniz.

Kahve falında vücutta kuran yazısı görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda kuran yazısı görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında vücuda yazı yazmak zorlukların ortadan kalkacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda yazı görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, hem de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta arapça yazı görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta yazı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda yazılar görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, daha zengin hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuran yazılı taş görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir