AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi vücudunu görmek

Kahve falında kendi vücudunu görmek

Kahve falında kendi vücudunu görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi vücudunu gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması ya da evinizde normal üstü bir maddi bolluk olması mümkündür.

Kahve falında vücutta irin görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda et parçası görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet eder.

Kahve falında vücuda bal görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında vücut kılı görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, uzun ve hayırlı bir ömre alamet eder.

Kahve falında vücudun kıllanmasını görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda ameliyat izi görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunun kıllanmasını görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudu sabunlamak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir