AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut yıkamak

Kahve falında vücut yıkamak

Kahve falında vücut yıkamak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, helal kazanca sahip olunacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında vücut yıkamak gördüyseniz:

  • Kaderinizi şekillendirebilirsiniz.

Kahve falında vücut yıkamak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunu yıkamak işlerin yoluna sokulacağına, para biriktirebileceğine işaret eder.

Kahve falında vücudu yıkamak esenliğe ve feraha kavuşacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda siğil görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında vücudu morarmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda sivilce görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücuttaki kılları temizlemek zenginlik kazanacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücut yalamak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, giderileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir