AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut yalamak

Kahve falında vücut yalamak

Kahve falında vücut yalamak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücut yalamak gördüyseniz:

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında vücut yalamak rahat ve huzurlu olunacağına, şansın kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi yaladığını görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el yalamak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini yalamak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avucunu yalamak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek uzvu yalamak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın organı yalamak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, harcama gücünün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın yalamak haksızlık edeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir