AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu siyah görmek

Kahve falında vücudunu siyah görmek

Kahve falında vücudunu siyah görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulur.

Kahve falında vücudunu siyah gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Kahve falında vücutta siyah benekler görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Kahve falında vücudu siyah görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda siyah kıllar görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında vücutta siyah kıl görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda siyah yaralar görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta siyah leke görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunu siyah görmek sorununu kolayca çözeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir