AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu siyah görmek

Kahve falında vücudu siyah görmek

Kahve falında vücudu siyah görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında vücudu siyah gördüyseniz:

  • Her işiniz başladıktan sonra umulmadık derecede kolaylaşabilir.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına inanılır.

Kahve falında vücutta siyah kıl görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında vücutta siyah leke görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalettir.

Kahve falında vücudu siyah görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunu siyah görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kişinin yaşamının değişeceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta siyah benekler görmek dış ticarete atılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek rahat edileceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir