AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, mutlu günler göreceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın hoşlanacağınızı düşünerek yaptığı davranışlara ters tepki göstermeyin.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun ince yılan görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına işarettir.

Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında ince ve uzun yılan görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında siyah ince uzun yılan görmek maddi anlamda güçleneceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında uzun ve ince yılan görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ince uzun siyah yılan görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ince yılan görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir